Budget en maatwerk

Budget

Wij bieden de opdrachtgever volledige vrijheid in het boekingsproces, waarbij het uitgangspunt is dat alles naar de wens van de opdrachtgever is in te stellen, zoals het budget per overnachting. Door een budget in te stellen heeft de opdrachtgever een extra controlemiddel, want in de portal worden enkel hotels getoond die binnen het gestelde budget vallen. Hiermee verzekert de opdrachtgever zich ervan dat er niet meer betaald wordt voor een hotelkamer dan het vooraf gestelde budget. Op deze manier heeft het management de perfecte controle op het boekingsproces en hoeft niet bij elke reservering gecontroleerd te worden of de aanvraag binnen het budget valt.

Doordat flexibiliteit het uitgangspunt is bieden wij bij het instellen van de budgetten allerlei mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan mogelijkheden zoals het instellen van verschillende budgetten per werknemer of divisie. Daarnaast is het mogelijk dat er voor elke werknemer een login wordt aangemaakt, zodat deze zelf binnen hun vastgestelde budget een hotel kunnen kiezen. Dit zijn slechtst enkele voorbeelden van mogelijkheden die werkgevers veel tijd, energie en geld besparen.

 

Maatwerk en het boekingsproces

Op maat gemaakt foto

Elke opdrachtgever wil flexibiliteit bij het boeken van een hotel en onze jarenlange ervaring in de hotelmarkt leert dat deze flexibiliteit ontzettend belangrijk is. Daarom biedt LookingforBooking Corporate Travel een systeem aan dat op maat gemaakt is.

Alle opdrachtgevers die gebruik maken van LookingforBooking Corporate Travel krijgen een op maat gemaakte reserveringsportal. Daarbij krijgt elke opdrachtgever een eigen unieke bedrijfs-URL waar medewerkers vervolgens met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen op de afgeschermde reserveringsportal.

In de reserveringsportal kan de werknemer in het eenvoudige zoekvenster de plaats- of hotelnaam en aankomst- en vertrekdatum invoeren om aan te geven waar en wanneer een hotel bezocht dient te worden. De reserveringsportal doet vervolgens volledig automatisch de unieke prijscheck bij ruim 80 hotel- en boekingssites en vergelijkt daardoor direct alle hotelkamerprijzen. Waarna binnen enkele seconden alle beschikbare hotels in het resultatenoverzicht verschijnen.

Op de resultatenpagina kan gebruik worden gemaakt van filteropties. Men kan filteren op faciliteiten (parkeren, draadloos internet, fitness, etc.), sterrenclassificatie, hotelketen of overige kenmerken (bv. Green Key). Wanneer er filteropties worden aangevinkt worden de hotelresultaten direct aangepast.

Door te klikken op het gewenste hotel ziet de gebruiker meer informatie over het hotel en is er de mogelijkheid om het hotel direct aan te vragen.


jessica
Voor meer informatie neemt u contact op met Jessica den Breejen-Mekenkamp. Zij nodigt u graag uit voor een afspraak met één van onze collega's.