Full service travel

Nooit meer frustraties bij het boeken van een hotel

Wanneer u en/of uw werknemers regelmatig in verschillende hotels verblijven, vliegtickets boeken en auto’s huren en de kosten telkens declareren, dan liggen onoverzichtelijkheid en inefficiëntie op de loer. LookingforBooking Corporate Travel biedt uw bedrijf een full service travel aan, waarbij overzichtelijkheid en controle in het reisboekingsproces op eenvoudige wijze gehandhaafd blijven. Onze full service travel houdt kortweg in dat uw bedrijf bij alle stappen in het reisboekingsproces wordt ontzorgd: van het boeken van het hotel, de vlucht en/of de huurauto tot aan de administratieve verwerking van de facturen. Deze taken worden waargenomen en uitgevoerd door de vakbekwame reisagenten van ons zakenreisbureau. Hieronder onze full service travel in een paar simpele stappen samengevat.

 

 Hoe werkt het?

  • Via een speciaal voor u ontworpen reizigersportal eenvoudig wereldwijd hotels, vluchten en vliegtickets, en huurauto’s zoeken en aanvragen.
  • De reisagenten van ons zakenreisbureau nemen vervolgens het boekingsproces over.
  • Ons zakenreisbureau zorgt er vervolgens voor dat u of uw collega’s voor de juiste prijs wordt ingeboekt bij het gewenste hotel, vlucht en/of voor een huurauto.
  • De facturen van het hotelverblijf, de vliegticket en/of huurauto worden naar het zakenreisbureau gestuurd en worden behandeld en verwerkt door één van onze reisagenten.
  • U ontvangt vervolgens van ons zakenreisbureau een overzichtelijke verzamelfactuur van alle reiskosten van een bepaalde periode.

 

Stel u voor

  • Nooit meer hotels, vliegmaatschappijen en autoverhuurbedrijven bellen voor facturatieafspraken, prijzen, annuleringen en reserveringen.
  • Nooit meer bang zijn dat u en uw werknemers te veel betalen voor een hotelovernachting, vliegticket en/of huurauto.
  • Geen stapels facturen meer die allemaal verwerkt en gecheckt moeten worden.
  • Geen declaraties meer.
  • In één overzicht alle hotelovernachtingen, geboekte vliegtickets en vluchten, gehuurde auto’s en kosten.

 

Kortom: de full service travel van LookingforBooking Corporate Travel bespaart u een hoop frustraties, tijd en moeite bij het boeken van een hotel, vliegticket en/of huurauto.

Interesse? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met LookingforBooking Corporate Travel via het telefoonnummer +31 (0)50 3695050 of stuur een e-mail naar zakelijk@lookingforbooking.com


jessica
Voor meer informatie neemt u contact op met Jessica den Breejen-Mekenkamp. Zij nodigt u graag uit voor een afspraak met één van onze collega's.