Vliegtickets

Moet u voor zaken naar het buitenland? Moet u daarvoor het vliegtuig nemen? LookingforBooking Corporate Travel boekt wereldwijd voor u de vliegtickets. Profiteer van de voordelen die LookingforBooking biedt:

 

Unieke prijscheck

wing-partialBoek uw vliegtickets voor de scherpste prijs met de unieke prijscheck van LookingforBooking Corporate Travel. Bij al uw vluchtaanvragen vraagt onze zoekmachine automatisch de best beschikbare prijzen op bij honderden verschillende nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen en boekingssites. Uw vlucht kunnen wij vervolgens inboeken voor u en/of uw collega voor de op dat moment best beschikbare prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw vliegticket.

Onze unieke prijscheck zoekt automatisch ook naar eventuele besparingen op uw vlucht. Hierbij moet u denken aan situaties waarbij het boeken van twee losse vliegtickets voordeliger is dan één retourticket of waarbij een andere luchthaven in de regio met dezelfde bestemming een goedkopere vlucht aanbiedt.

 

Boek binnen no-time uw gewenste vliegticket

Met LookingforBooking Corporate Travel heeft u binnen no-time uw gewenste vlucht en bijbehorend vliegticket geboekt. Dit bespaart u een hoop tijd en energie. Wij bieden onze opdrachtgevers twee mogelijkheden bij het boekingsproces: u boekt uw vlucht zelf via een speciaal voor u ontwikkelde portal of via onze full service optie. Het juiste vliegticket boeken was nog nooit zo eenvoudig.

 

Administratieve ontzorging

Behalve een prijsbesparing op de vliegtickets, realiseert LookingforBooking Corporate Travel een aanzienlijke kostenbesparing op het gehele administratieve proces.

Hierbij staat centraal dat de factuur volledig naar wens van de opdrachtgever wordt ingericht, zodat de factuur op eenvoudige wijze kan worden ingelezen en verwerkt. In plaats van allerlei losse facturen van elk geboekt vliegticket ontvangt u slechts één verzamelfactuur met daarop alle geboekte vliegtickets en de gespecificeerde kosten van alle medewerkers in een bepaalde, afgesproken periode.

Dankzij de unieke prijscheck en eenduidige, gespecificeerde facturatie besparen bedrijven aanzienlijk op hun reiskosten.

 

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsmogelijkheden van uw vlucht zijn afhankelijk van het type ticket dat is geboekt. LookingforBooking Corporate Travel zal vooraf altijd aangeven bij u wat voor type ticket wordt geboekt en of het mogelijk is de vlucht eventueel te annuleren of wijzigen. Wanneer het mogelijk is om uw vlucht kosteloos te wijzigen of annuleren bij de betreffende luchtvaartmaatschappij, dan zal LookingforBooking Corporate Travel vanzelfsprekend hiervoor ook geen kosten in rekening brengen.

 

Strategisch advies

Wij streven er altijd naar onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen actief te helpen het vliegticketbeleid te verbeteren. Feedback van onze opdrachtgevers benutten wij om LookingforBooking Corporate Travel voortdurend te blijven optimaliseren.


jessica
Voor meer informatie neemt u contact op met Jessica den Breejen-Mekenkamp. Zij nodigt u graag uit voor een afspraak met één van onze collega's.