Besparen op zakelijke overnachtingen: onze formule

Het kan een flinke kostenpost zijn voor je bedrijf: collega’s die elders in het land op projectbasis langere tijd verblijven. Hotelkosten, restaurantbonnen en andere vergoedingen: het kan in de papieren lopen. Niet altijd nodig want het is mogelijk om dezelfde kwaliteit hotels voor een voordelige prijs te boeken. Met ruim 12 jaar ervaring in deze branche hebben wij de formule te pakken. In dit blog geven wij ons geheimen prijs en nemen we je mee in het proces om tot het meest voordelige kostenplaatje te komen. Lees je mee?

Unieke prijscheck

Op internet vind je anno 2022 veel boekingssites om de beste deal te vinden. Deze sites zijn niet altijd even transparant en onafhankelijk: de extra kosten staan vaak in de kleine lettertjes en het neemt behoorlijk wat tijd in beslag om deze sites één voor één te doorzoeken. Bij LookingforBooking Corporate Travel hebben wij een unieke prijscheck ontworpen: ons zakelijk boekingsplatform vergelijkt objectief de prijzen van allerlei hotel- en boekingssites voor praktisch alle hotels en accommodaties wereldwijd. Dat scheelt niet alleen geld, want we halen zo de beste prijs op, het scheelt ook flink wat tijd aan de organisatorische kant. De beste prijs in de kortste tijd dus.

Scherpe prijsafspraken

Wat maakt onze prijscheck uniek? Naast het checken van de prijzen en beschikbaarheid bij allerlei hotel- en boekingssites hebben we in al die jaren rechtstreekse afspraken gemaakt met hotelketens, individuele hotels, B&B’s, vakantieparken en meer. Doordat LookingforBooking Corporate Travel groot afnemer is van overnachtingen, profiteer je bij ons van scherpe prijsafspraken. In Nederland hebben we bijvoorbeeld afspraken met meer dan duizend locaties. Hebben we bij de locatie van jullie voorkeur nog geen prijsafspraken liggen? Dan gaan wij in gesprek met de locatie. Hier heeft je organisatie geen omkijken naar, je merkt alleen de voordelige eindprijs.

Budget zonder hoofdpijn

We snappen dat je een budget hanteert voor de kosten van zakelijk overnachten. Je wil immers niet verrast worden aan het einde van de maand met onnodige hoge rekeningen. Daarom stellen wij, desgewenst, voor je medewerkers een budget in. In het persoonlijke boekingsportaal krijgen ze dan gelimiteerde opties die passen bij de budgetwensen van je organisatie. Dit voorkomt discussie, onnodig annuleren én geeft keuzevrijheid aan je medewerkers.

Alle bonnen verzamelen

Een indirecte bespaartip en een fijne bijkomstigheid: bij ons ontvang je periodiek een verzamelfactuur. Alle reis- en verblijfkosten van álle medewerkers op één factuur. Die factuur stellen we in overleg op: van factuurregel tot projectnummer, de verzamelfactuur is op maat en volledig bedoeld om jouw organisatie te ontzorgen.

Goedkoop is bij ons een goede koop

Goedkoop is duurkoop? Niet bij ons. We bieden dezelfde kwaliteit overnachtingen, maar dan met slimme prijsvoordelen. Hierdoor profiteert jouw organisatie van de scherpe prijs en merkt je medewerker aan de voorkant niets van de budgetafspraak: win-win.

Ben jij veel tijd, energie en geld kwijt aan het organiseren van zakelijke overnachtingen voor collega’s? Dat kan dus anders! Bij LookingforBooking Corporate Travel zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van organisaties op het gebied van zakelijk overnachten. Wij combineren de voordelen van automatisering met de onmisbare touch van persoonlijke service en contact.

Weten wat LookingforBooking Corporate Travel voor jouw organisatie en haar zakelijke overnachtingen kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.