Zakelijk overnachten

Wilt u graag het gehele proces rondom het zakelijk overnachten voor werknemers binnen uw bedrijf efficiënter inrichten? En tevens besparen op de daadwerkelijke verblijfkosten? Dan zit u bij LookingforBooking Corporate Travel op de juiste plek. Onze specialiteit? Ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers voordelig zakelijk overnachten en dat het gehele traject van boeking tot administratieve afhandeling zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Automatisering speelt hierin een belangrijke rol, maar altijd in combinatie met de onmisbare touch van persoonlijke service en contact.

Besparen op zakelijke overnachtingen

Met LookingforBooking Corporate Travel (opgericht in 2010) bespaart u op de zakelijke hotelkosten van uw bedrijf. Door onze unieke prijscheck bent u verzekerd van de scherpste prijs. Hiernaast zijn wij een groot afnemer van zakelijke hotelovernachtingen. Door onze positie in de hotelmarkt profiteert u van volumekortingen en (flexibele) voorwaarden. Wij verzorgen de scherpste hoteldeals voor onze opdrachtgevers. Via LookingforBooking Corporate Travel boeken onze opdrachtgevers alle zakelijke hotelovernachtingen voordelig en efficiënt.

We doen dit inmiddels ruim tien jaar met succes voor o.a. opdrachtgevers actief in binnen- en buitenland in de:

  • bouw- en installatiebranche
  • maritieme sector
  • detachering
  • consultancy
  • producten/fabrikanten

Nieuwsgierig geworden?
Vraag een vrijblijvende demo aan

Hotelaanbod

Het zakelijke boekingsportaal bevat onze unieke prijscheck. Deze vergelijkt voor elke zoekopdracht het aanbod en de kamerprijzen van alle grote en lokale hotel- en boekingssites. Voor praktisch alle hotels in Nederland, en ruim 600.000 wereldwijd. Tevens hebben wij directe samenwerkingen en prijsafspraken met de bekende hotelketens, maar ook met individuele hotels, vakantieparken en B&B’s. Niets is onmogelijk. Van vijfsterrenhotels tot een rustige Bed & Breakfast. Of toch liever een vakantiewoning? Geen probleem! Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en zoeken naar het juiste hotel waarbij we uw reisbeleid niet uit het oog verliezen.

Wij werken o.a. samen met de volgende hotelketens:

Uw eigen boekingsportaal

In uw eigen gepersonaliseerde en afgeschermde boekingsportaal boeken uw medewerkers snel en eenvoudig de zakelijke hotelovernachtingen. Het boekingsportaal kan worden ingeregeld met functionaliteiten passend bij uw reisbeleid. Zo kan er een budget worden ingesteld (tot op werknemer niveau) of kan het hotelaanbod worden afgestemd op gewenste faciliteiten voor uw bedrijf. Dit alles zorgt ervoor dat het boekingsproces snel en efficiënt verloopt. U of uw werknemers hoeven voortaan niet meer zelf achter allerlei hotels aan te bellen of prijsonderhandelingen te voeren. LookingforBooking Corporate Travel is het centrale aanspreekpunt voor alle facetten omtrent uw zakelijke hotelovernachtingen.

Meer over het boekingsportaal

Administratief gemak

U ontvangt geen losse hotelfacturen of bonnetjes meer en hoeft geen creditcard declaraties meer in te dienen of te verwerken. Wij zorgen voor de complete nazorg van alle zakelijke hotelovernachtingen voor uw bedrijf. Alle gemaakte kosten zijn immers op rekening van LookingforBooking Corporate Travel. Wij verzorgen richting onze opdrachtgevers nog maar één verzamelfactuur. Uiteraard is deze volledig gespecificeerd met BTW specificaties en kostallocaties. Een extra voordeel: ook incidentele kosten zoals bijvoorbeeld lunchpakketten, restaurantkosten of parkeerkosten kunnen ook op rekening worden geboekt. Zelfs met of zonder budgetten.

Meer over één verzamelfactuur

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier onze werkwijze of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij geven graag vrijblijvend een demo van het boekingsportaal. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch contacteren op 050-3695050.

Of wilt u liever eerst wat meer informatie lezen?

info voor inkoopmanagers voor travel & office managers alle voordelen