Voor travel & office managers

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren en managen van de zakenreizen van uw collega’s? Kost het vergelijken van prijzen, boeken en beheren van talloze zakenreizen in meerdere omgevingen u wekelijks enorm veel tijd, stress en gedoe? En lijkt het onmogelijk om al uw collega’s tevreden te houden? LookingforBooking Corporate Travel helpt u.

Tijdbesparing en tevreden collega’s

Zakelijke reizen boeken voor al uw collega’s: het hoeft niet ingewikkeld te zijn. LookingforBooking Corporate Travel biedt u een maatwerk boekingsportaal waarin u de volledige reis kunt boeken, organiseren en beheren. Vlucht, hotel, airport taxi, vergaderarrangement: u boekt en beheert het eenvoudig via een persoonlijk portaal. Wereldwijd, voor al uw collega’s, tegen de allerscherpste tarieven. Wij verzamelen de bonnetjes, facturen en reiskosten voor u en sturen uw organisatie één verzamelfactuur voor alle reis- en verblijfskosten. Geen gedoe met creditcards of declaraties achteraf. Het resultaat? Minder stress voor u en tevreden collega’s die de goed geregelde zakenreizen enorm zullen waarderen.

Voordelen voor travel & office managers

  • Vergelijk geautomatiseerd de prijzen van duizenden grote en kleine hotels, honderden luchtvaartmaatschappijen en talloze autoverhuurbedrijven.
  • Realiseer flinke kostenbesparingen en behoud volledige controle dankzij vooraf ingestelde reisbudgetten en bestedingslimieten.
  • Laat uw collega’s zelf hun hotel boeken of leg de voor hen beste opties aan ze voor,  rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.
  • Bekijk, volg en beheer de reizen van al uw collega’s real time en borg de duty of care van uw organisatie, door met enkele muisklikken te achterhalen welke collega zich waar op welk moment bevindt.
  • Vergroot het inzicht in reisuitgaven, voorkom declaraties achteraf en ontvang één verzamelfactuur van alle gemaakte kosten; van vlucht tot diner en van vergaderarrangement tot hotelovernachting.
Ontdek alle voordelen Neem contact met ons op

Voor zakenreizigers Voor inkoopmanagers Voor zakelijke groepsreizigers