Business Travel Services

LookingforBooking Corporate Travel is uw partner in business travel services. Met ons totaalconcept verbeteren we de reiservaring van zowel de zakelijke reiziger, als die van travel- of officemanager, inkoopafdeling en directie. Dankzij een volledig geautomatiseerd boekingsproces en onze unieke prijscheck, realiseert u een flinke kostenbesparing op de zakelijke reizen van uw organisatie.

Hotels & overnachten

Goed uitgeruste mensen krijgen meer voor elkaar. Rust, ontspanning en slaap zijn dan ook een essentieel onderdeel van iedere zakenreis. Bovendien heeft iedere zakenreiziger andere voorkeuren. Daarom boekt u via ons maatwerk boekingsportaal niet alleen kamers in de grote hotelketens, maar ook in kleine, private hotels en B&B’s. Het zakelijke boekingsportaal van LookingforBooking Corporate Travel is innovatief en uniek. Voor iedere hotelaanvraag voeren we namelijk geautomatiseerd een unieke prijscheck uit. Wereldwijd en van 80+ hotel- en boekingssites voor meer dan 500.000 hotels. Daarnaast profiteert u van volumekortingen, doordat LookingforBooking Corporate Travel een groot afnemer is van hotelovernachtingen. Zo weet u zeker dat u altijd de beste prijs te pakken hebt.

Naast de prijs, kunt u in het boekingsportaal aangeven welke elementen nog meer van belang zijn. Filter bijvoorbeeld op de beschikbare faciliteiten, de ligging van het hotel, het aantal sterren of op specifieke hotelketens. Wilt u ontbijt, lunch en/of diner in het hotel regelen? U stelt eenvoudig een dagbudget per medewerker in.

Meer over zakelijk overnachten

Zakelijk reizen

Of u nu één of meerdere vluchten wilt boeken, per trein wilt reizen of een airport taxi of huurauto nodig hebt: u regelt de volledige zakenreis eenvoudig, snel en efficiënt via LookingforBooking Corporate Travel. Met onze unieke en automatische prijscheck hebben we toegang tot de best beschikbare prijzen van honderden luchtvaartmaatschappijen en boekingssites wereldwijd. Complexe reisschema’s zijn geen enkel probleem. Of u nu van A naar B en weer terug reist of naar meerdere plaatsen achtereenvolgens wilt reizen: onze travel consultants zorgen voor de beste reiservaring tegen de scherpste tarieven en met de beste service.

We houden rekening met budgetten en het reisbeleid van uw bedrijf, maar ook met mogelijke wijzigingen in de reis zelf. Zo kunnen we bijvoorbeeld een aanpasbaar ticket voor u boeken. Hiermee is het mogelijk om de vlucht – in sommige gevallen zelfs gratis – te wijzigen of te annuleren.

Werken en vergaderen

LookingforBooking Corporate Travel neemt het volledige travel management van uw organisatie uit handen. Naast de reis en de overnachting, regelen we met hetzelfde gemak een geschikt vergaderarrangement voor u of uw collega’s. Wereldwijd en eveneens voor de scherpste prijs.

Het enige wat u hoeft te doen is uw voorkeuren, zoals locatie, datum en gewenste faciliteiten doorgeven via het boekingsportaal.

Maatwerk boekingsportaal

U boekt uw reis van A tot Z in uw eigen boekingsportaal. Dit portaal biedt iedere betrokkene de beste tools en informatie om zakelijk reizen zo comfortabel mogelijk te maken.

Van snel en eenvoudig hotels en vluchten boeken en een intuïtief managementportaal met informatie over bestedingen tot realtime inzicht in de huidige locatie van uw medewerkers.

Bekijk ons boekingsportaal

LookingforBooking Corporate Travel voor