Maatwerk boekingsportaal

Een maatwerk boekingsportaal volledig ingericht naar de wensen en voorkeuren van uw organisatie, volledig customized met uw eigen huisstijl en logo. Vergelijk prijzen van duizenden hotels wereldwijd, boek eenvoudig en snel een vlucht, treinreis, airport taxi en huurauto. Ontvang één verzamelfactuur voor alle onderdelen van de reis en behoud de controle over de reizen van al uw medewerkers.

Vind hotels en B&B’s die voldoen aan uw wensen

Of u nu een hotel zoekt vlakbij een vliegveld, een maximumbedrag per nacht wilt uitgeven, alleen hotels wilt selecteren met een gemiddeld cijfer boven de 7 of al deze factoren tegelijk wilt laten meewegen: u filtert de resultaten eenvoudig op basis van uw wensen en voorkeuren.

Laat onze travel consultants u adviseren

Geen zin om te grasduinen door alle opties en mogelijkheden? Geef uw wensen door in het boekingsportaal en onze travel consultants sturen u een passend voorstel.  

Ontdek de beste vluchtopties

Een zakelijke reis boeken naar het buitenland? Van de daadwerkelijke vlucht en het bijboeken van bagage tot het regelen van een airport taxi of huurauto: u regelt het snel en eenvoudig via het online boekingsportaal. Onze travel consultants gaan op zoek naar de best passende vluchten en zorgen dat alle elementen van uw reis naadloos op elkaar aansluiten.

Ontspannen vergaderen en administratief gemak

LookingforBooking Corporate Travel regelt niet alleen de reis, maar faciliteert ook het werken zelf. Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie op een afgelegen plek of juist een centraal gelegen evenementenlocatie voor uw seminar? De travel consultants van LookingforBooking Corporate Travel vinden de beste plekjes voor de scherpste tarieven.

Boek je zakelijke treinreizen
Vanaf Amsterdam via Berlijn naar Parijs met de trein, inclusief overnachtingen en een vergaderlocatie in Parijs? Het kan met LookingforBooking Corporate Travel. Geef uw voorkeuren door; wij regelen de rest.

Beheer de reserveringen van iedere medewerker afzonderlijk

Stel een budget per overnachting in en geef uw medewerkers de vrijheid om zelf een hotel uit te zoeken. Check eenvoudig welke boekingen uw medewerkers hebben gedaan in het reserveringsoverzicht.

Eén factuur voor al uw reis- en verblijfkosten
Geen declaraties of zoekgeraakte bonnetjes meer. LookingforBooking Corporate Travel verzamelt alle facturen; u ontvangt één verzamelfactuur na afloop van de zakenreis met daarin een uitgebreide specificatie per medewerker. En heeft u specifieke wensen met betrekking tot kostallocaties? Ook dat is geen enkel probleem. 

U ziet slechts een greep uit de mogelijkheden. Wilt u ontdekken wat u nog meer kunt met het boekingsportaal van LookingforBooking Corporate Travel?

Plan een afspraak in!