Voordelen

Wilt u de zakelijke reizen van uw organisatie beter managen, kosten besparen en het gehele proces vereenvoudigen? LookingforBooking Corporate Travel biedt de voordelen van automatisering in combinatie met de onmisbare touch van persoonlijke service en contact.

Besparen op zakelijke reiskosten

Betaal nooit meer teveel dankzij onze unieke prijsvergelijker. Onafhankelijk vergelijken we de prijzen van 80+ hotel- en boekingssites voor meer dan 500.000 hotels wereldwijd. U kunt kiezen uit de beste hotels, vluchten, huurauto’s en treinreizen tegen de scherpste tarieven. Vergelijk het aanbod en stel de reis samen die bij u past.

Doordat LookingforBooking Corporate Travel groot afnemer is van hotelovernachtingen, profiteert u bovendien van unieke volumekortingen en speciale voorwaarden zoals flexibel annuleren. Zo weet u zeker dat u via het boekingsportaal altijd de beste kwaliteit voor het scherpste tarief krijgt aangeboden.

Een persoonlijke travel manager voor uw organisatie

LookingforBooking Corporate Travel biedt een full service travel concept en combineert onafhankelijk prijsvergelijk met uitstekende service. Daarbij fungeren we als verlengstuk van uw organisatie. Dankzij een persoonlijk onboarding traject, zorgen we voor een soepele implementatie van onze services binnen uw organisatie.

Vervolgens kunt u voor ieder reisonderdeel terecht in het boekingsportaal of bij één van onze travel consultants. Met veel zorg en toewijding regelen zij uw zakenreis, ook als u een complex reisschema of bijzonder verzoek heeft. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over uw reis of ondersteuning tijdens uw reis.

Medewerkers hebben regie over hun eigen zakenreis

Vereenvoudig het boekingsproces van zakenreizen. We richten het boekingsportaal in op basis van de wensen, voorkeuren en de travel policy* van uw organisatie. Zo bepaalt u zelf het reisbudget, waardoor uw medewerkers alleen de opties te zien krijgen die binnen hun persoonlijk budget vallen. Ze boeken hun zakenreis vervolgens zelf eenvoudig en snel via het boekingsportaal of kunnen dat laten doen door een travel of office manager binnen de organisatie. Dat bespaart tijd, nodeloos overleg en bovendien veel geld.

* Heeft uw organisatie nog geen travel policy? We adviseren u graag.

Administratief gemak: één verzamelfactuur

Declaraties, het voorschieten door medewerkers of de noodzaak van een creditcard van de zaak om een vlucht te boeken, behoren tot het verleden. LookingforBooking Corporate Travel boekt de volledige zakenreis waarna u één verzamelfactuur voor alle reis- en verblijfskosten ontvangt.

U bepaalt zelf hoe deze facturen eruit zien. Van factuurregels en projectnummers tot verplichte velden bij het aanvragen van een reservering: we passen de specificaties aan op de wensen en voorkeuren van uw organisatie. Bovendien kunt u de facturen te allen tijde downloaden in het Managementportaal.

Meer over één verzamelfactuur

Goede zorg voor en controle op uw medewerkers

In het Managementportaal ziet u in één oogopslag waar uw medewerkers zich bevinden. Zo kunt u snel reageren in het geval van een noodsituatie en voldoen aan uw duty of care. Bovendien kunt u de accounts van alle medewerkers inzien, evenals geboekte hotelovernachtingen, vliegtickets, huurauto’s en bijbehorende facturen. Zakenreizigers kunnen hun gegevens, wensen en voorkeuren eenvoudig invoeren en opslaan. Dat is niet alleen handig, maar ook veel veiliger. Doordat wij een verwerkersovereenkomst met u aangaan, weet u zeker dat de gegevens van uw medewerkers veilig zijn en voorkomt u privacy issues.

Realtime inzicht in managementrapportages

In het boekingsportaal van LookingforBooking Corporate heeft u realtime inzicht in de reiskosten en haalt u snel en eenvoudig actuele managementrapportages op. Zo kunt u bijvoorbeeld de status van uw medewerkers achterhalen, beoordelen en hierop anticiperen. Op eventuele onvolkomenheden zijn direct inzichtelijk, zodat u hier snel op kunt bijsturen. Bovendien sturen we u periodiek een rapportage met daarin een uitgebreide analyse van de zakelijke reizen van uw organisatie. U bepaalt zelf de inhoud en de frequentie.

Meer grip en gemak, dankzij LookingforBooking Corporate Travel

Wilt u nooit meer hotels, vliegmaatschappijen en autoverhuurbedrijven hoeven te bellen om afspraken te maken over de facturatie, prijzen, annuleringen en reserveringen? En er zeker van zijn dat een reservering goed is geregeld. Wilt u grip houden op reiskostenuitgaven van u en uw collega’s? En wilt u nooit meer collega’s najagen voor bonnetjes of stapels facturen die u vervolgens één voor één moet controleren en verwerken? Neem dan snel contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie?

Neem contact met ons op