Zakelijk overnachten op rekening

Constant collega’s moeten najagen voor bonnetjes en stapels facturen na een zakenreis die u één voor één moet controleren en verwerken. Herkenbaar binnen uw bedrijf? Dan biedt LookingforBooking Corporate Travel dé oplossing. Wij verzamelen alle facturen voor uw bedrijf; u ontvangt één gespecificeerde verzamelfactuur voor alle zakelijke reis- en verblijfskosten. Van hotels, vluchten, huurauto’s tot geboekte vergaderzalen en meer. Geen betalingen met creditcards of declaraties achteraf, wij zorgen voor complete administratieve ontzorging. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Administratief gemak: één verzamelfactuur

Declaraties of de noodzaak van een creditcard van de zaak om een zakenreis te boeken, behoren tot het verleden. In uw eigen zakelijke boekingsportaal kunnen werknemers alle onderdelen van de zakenreis boeken waarna u periodiek één verzamelfactuur voor alle reis- en verblijfskosten ontvangt. Dit resulteert in administratieve ontzorging waardoor het administratieve proces voor uw bedrijf wordt verbeterd. Kort gezegd; nooit meer gedoe met talloze losse bonnetjes, declaraties en creditcards achteraf. LookingforBooking Corporate Travel regelt dit tot in de puntjes voor uw bedrijf.

Zakenreis op rekening - 1 verzamelfactuur

Grip op uw kosten

U bepaalt zelf hoe de verzamelfactuur eruit komt te zien. Van factuurregels, kostenallocaties tot projectnummers: we passen de specificaties aan op uw wensen. Ook overige kosten zoals bijvoorbeeld lunchpakketten, restaurantkosten of parkeerkosten kunnen op rekening worden geboekt. Met of zonder budgetten, geen probleem. LookingforBooking Corporate Travel neemt dit voor haar opdrachtgevers uit handen. De facturen kunt u te allen tijde downloaden in uw eigen managementportaal. Zo heeft u controle, overzicht en grip op de kosten. 

Specificatie verzamelfactuur

LookingforBooking Corporate Travel verzamelt alle bonnetjes en facturen van vlieg- en treintickets, hotels, huurauto’s en meer. Onze eigen ontwikkelde software stelt per afgesproken periode een overzichtelijke verzamelfactuur op van alle zakelijke reiskosten. Uiteraard is deze volledig gespecificeerd met gewenste boekingsgegevens, kostallocaties en BTW specificaties. De terug te vorderen BTW is ook zichtbaar op de factuur. Een extra voordeel: naast een PDF-verzamelfactuur kunnen wij deze ook in CSV- of Excelbestand meesturen.

vliegtickets boeken op rekening

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier onze werkwijze of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij geven graag vrijblijvend een demo van het boekingsportaal. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch (050-3695050) of per e-mail (zakelijk@lookingforbooking.com) contacteren.