Voor inkoopmanagers

Kosten besparen en reiservaringen optimaliseren: het kan met LookingforBooking Corporate Travel. Verbeter het inzicht in en de grip op de reiskosten van uw organisatie, terwijl uw collega’s een ontspannen en strak georganiseerde zakenreis ervaren.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Via een maatwerk boekingsportaal krijgen medewerkers, travel en office managers toegang tot de scherpste tarieven van honderden airlines, 504.180 hotels, 80+ boekingssites en talloze autoverhuurbedrijven wereldwijd. LookingforBooking Corporate Travel is bovendien groot afnemer van hotelovernachtingen, waardoor u profiteert van volumekortingen en speciale voorwaarden zoals flexibele annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u via ons portaal altijd de beste kwaliteit tegen het scherpste tarief krijgt aangeboden. Doordat we onderdeel zijn van de Bencom Group, zit onafhankelijk prijsvergelijk in ons DNA ingebakken; we zijn de enige objectieve prijsvergelijker in de zakelijke reisbranche.

Bespaar tijd en voorkom verspilling van uren

Niets zo frustrerend dan een office manager die talloze keren contact moet hebben met medewerkers voor het boeken van een zakenreis. In het maatwerk boekingsportaal van LookingforBooking Corporate Travel kunnen zakenreizigers hun gegevens, wensen en voorkeuren eenvoudig invoeren en opslaan. Dat is niet alleen handig, maar ook veel veiliger doordat we een verwerkersovereenkomst met u aangaan. Zo weet u zeker dat de gegevens van uw medewerkers veilig zijn en voorkomt u privacy issues.

Bovendien hoeft u dankzij ons boekingsportaal geen jaarlijkse onderhandelingen meer te voeren met hotels of hotelketens. Dankzij het unieke prijsvergelijk van LookingforBooking Corporate Travel weet u zeker dat u altijd de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs krijgt aangeboden.

Grip op uitgaven

Het grote voordeel van LookingforBooking Corporate Travel is dat we uw travel policy* doorvertalen naar het boekingsportaal van uw organisatie. Daardoor krijgt de officemanager en/of de medewerker alleen die vluchten, hotels en huurauto’s te zien die binnen het budget vallen. Bovendien stelt u eenvoudig een bestedingslimiet in voor overige kosten, zoals ontbijt, lunch en diner. Uw collega’s kunnen zodoende zakenreis samenstellen die volledig aansluit op persoonlijke wensen en voorkeuren en u behoudt de controle over de kosten.

* Heeft u nog geen travel policy? De travel consultants van LookingforBooking adviseren u graag!

Eén verzamelfactuur

Met LookingforBooking Corporate Travel verbetert u het administratieve proces. Periodiek versturen we uw organisatie één verzamelfactuur voor alle reis- en verblijfskosten. Kortom; geen gedoe meer met creditcards of declaraties achteraf.

Ontdek alle voordelen Neem direct contact op Voor zakenreizigers Voor travel & office managers Voor zakelijke groepsreizigers