Zakelijke groepsreizen

Een paar dagen met een groep collega’s op pad voor een congres, vergadering of een werkbezoek aan een andere vestiging? Of misschien wilt u een personeelsreis organiseren of een jubileum vieren? Wat de reden voor een zakelijke groepsreis ook is, u regelt het eenvoudig via LookingforBooking Corporate Travel.

Alles geregeld via één portaal

Hotel, vervoer, diners, een geschikte vergaderruimte of een excursie ter plaatse: u boekt zakelijke groepsreizen eenvoudig via LookingforBooking Corporate Travel. U geeft uw wensen, voorkeuren en gegevens door, waarna onze travel consultants voor u op zoek gaan naar de beste opties tegen de scherpste prijzen.

Budget en besteding

Het binnen de perken houden van de uitgaven is normaliter een flinke uitdaging als u een zakelijke groepsreis organiseert. Bij LookingforBooking Corporate Travel profiteert u niet alleen van onafhankelijk prijsvergelijk, maar bepaalt u van tevoren ook het budget. Onze travel consultants zorgen er vervolgens dat u kosten bespaart in plaats van overschrijdt. Wilt u uw collega’s laten kiezen uit hotels of kamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Via het boekingsportaal stelt u eenvoudig de beschikbare opties voor. Bovendien stelt u eenvoudig een bestedingslimiet in voor ontbijt, lunch en/of diner. Zo houdt u grip op het reisbudget.

Tientallen tickets en boekingen, één verzamelfactuur

Niet alleen de organisatie van de zakelijke groepsreis is eenvoudig; ook de administratieve verwerking ervan verloopt soepeltjes. U ontvangt namelijk slechts één verzamelfactuur voor alle reis- en verblijfskosten van de volledige groep. Daarbij bepaalt u zelf de specificaties en factuurregels. Zo heeft u controle, overzicht en grip op de kosten. 

Wilt u weten hoe u de zakelijke groepsreizen van uw organisatie tot een succes maakt? Ontdek de voordelen van zakelijk reizen via LookingforBooking Corporate Travel of neem direct contact met ons op.

Ontdek alle voordelen Neem contact met ons op

Voor zakenreizigers Voor inkoopmanagers Voor travel & office managers