Over LookingforBooking Corporate Travel

LookingforBooking Corporate Travel is dé onafhankelijke prijsvergelijker van de zakelijke reisbranche. Opgericht in 2005 en sinds 2007 onderdeel van de Bencom Group, zit onafhankelijk prijsvergelijk in ons DNA. Het is onze dagelijkse missie om de reiservaring te verbeteren van alle mensen die betrokken zijn bij de organisatie van een zakelijke reis.

Ambitieus en toegewijd
De meeste ervaringen van zakelijke reizigers, office- en inkoopmanagers en directies zijn allesbehalve rooskleurig. Niet alleen het boekingsproces is een omvangrijk proces; ook de administratie eromheen is een omslachtige en tijdrovende bezigheid. Bij LookingforBooking Corporate Travel streven we iedere dag naar het verbeteren van de zakelijke reiservaring voor alle betrokkenen.

Intuïtief platform, persoonlijke service
Wij geloven dat als medewerkers vrijheid en autonomie ervaren, ze hun werk beter kunnen doen. Iets dat zich niet beperkt tot de inhoud van het werk. Optimale randvoorwaarden zijn minstens zo’n belangrijke voorwaarde om het beste uit jezelf te halen. Het boekingsportaal van LookingforBooking Corporate Travel geeft reizigers de vrijheid om zelf hun ideale zakenreis samen te stellen, rekening houdend met budget en travel policy van de organisatie waarvoor ze werken. Ons intuïtieve platform maakt het kinderlijk eenvoudig om een zakenreis te boeken en onze travel consultants zorgen voor de persoonlijke touch.

Tevreden klanten, flinke kostenbesparingen en administratief gemak: daar doen we het voor.


Het kantoor van LookingforBooking Corporate Travel