Zakelijke vliegtickets

Boekt u regelmatig zakelijke vliegtickets voor uzelf en/of uw collega’s voor een zakenreis? En ziet u soms ook door de vele verschillende aangeboden prijzen, de bomen door het bos niet meer? Dan bent u bij LookingforBooking Corporate Travel aan het juiste adres. Vanwege onze unieke prijscheck zorgen wij ervoor dat we altijd boeken tegen het scherpste tarief. Wij zijn ook gespecialiseerd in het uitzoeken van complexe vluchtaanvragen. Dit alles voor gegarandeerd het scherpste tarief. Hiernaast verzamelen wij alle facturen voor uw bedrijf; u ontvangt één gespecificeerde verzamelfactuur voor alle geboekte vliegtickets. Wij zorgen voor administratieve ontzorging. Lees snel verder wat wij hierin voor onze opdrachtgevers betekenen.

Het boeken van vliegtickets

Van Schiphol, via Rusland naar Australië? Je kunt het zo gek niet bedenken en wij zoeken de meest gecompliceerde reisschema’s voor u uit tegen de meest scherpe tarieven. Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke vliegtickets binnen het reisbeleid van uw bedrijf geboekt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een flexibel ticket, standaard ruimbagage of een standaard stoelkeuze. Hierdoor kunt u zonder zorgen beginnen aan uw zakenreis. Hiernaast zijn wij onafhankelijk qua inkoopkanaal waardoor wij vliegtickets bij allerlei kanalen inboeken. Dit resulteert in gegarandeerd de voordeligste tickets met de beste voorwaarden die aansluiten bij de wensen van uw bedrijf.

Uw eigen boekingsportaal

Onze opdrachtgevers beschikken over een eigen gepersonaliseerd boekingsportaal. Het boekingsportaal kan worden ingeregeld met functionaliteiten passend bij uw reisbeleid. Binnen dit portaal kunt u wereldwijd meer dan 500.000 hotels zoeken, vergelijken en boeken. Via het Flight Form, dat in ditzelfde portaal is te vinden, kunnen alle mogelijke vliegtickets worden geboekt. Eventueel in combinatie met autohuur, airport taxi en/of airport parking. Dit zorgt ervoor dat het boekingsproces snel en efficiënt verloopt. U zult vervolgens spoedig een vluchtvoorstel ontvangen conform de aangegeven wensen.

Uw eigen zakelijke boekingsportaal

Zakelijk vliegen in tijden van Corona

Op dit moment bevinden we ons nog steeds in een vervelende situatie. Hierdoor is het boeken van vliegtickets helaas niet meer zo eenvoudig en vanzelfsprekend zoals we gewend waren voor de coronacrisis. Veel vluchten zijn bijvoorbeeld weggevallen en het verschilt per land wanneer de reiziger (bij een tussenlanding) eerst in quarantaine moet.

Hiernaast verandert de situatie dagelijks en is actuele informatievoorziening zeer wenselijk. Dit maakt het soms (nog) complexer om vliegtickets te boeken. Ook o.a. hierdoor is het een éxtra voordeel voor uw bedrijf om het boeken van vliegtickets uit handen te geven. LookingforBooking is hierin gespecialiseerd en altijd up-to-date over de actuele situaties. Op deze manier nemen wij deze onzekerheid bij u weg. Hierdoor kunnen wij ook meer flexibiliteit en overzicht genereren voor uw bedrijf.

zakelijke vliegtickets

Administratief gemak: één verzamelfactuur

Declaraties of de noodzaak van een creditcard van de zaak om een zakenreis te boeken, behoren tot het verleden. LookingforBooking Corporate Travel boekt de volledige zakenreis waarna u periodiek één verzamelfactuur voor alle reiskosten ontvangt. U bepaalt zelf hoe de verzamelfactuur eruit komt te zien. We passen de specificaties aan op uw wensen. Zo heeft u controle, overzicht en grip op de kosten.

Kort samengevat:

  • Nooit meer zelf zoeken naar de vliegtickets;
  • Boek vliegtickets altijd binnen het reisbeleid van uw bedrijf;
  • Gegarandeerd de voordeligste vliegtickets;
  • Alle vluchten op één verzamelfactuur

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier onze werkwijze of neem contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch (050-3695050) of per mail (zakelijk@lookingforbooking.com) contacteren.