Beste prijs voor uw overnachting

Onder invloed van internet is de manier waarop hotelkamers worden geboekt enorm veranderd. Het dynamische karakter van internet zorgt ervoor dat de hotelmarkt continu in beweging is. Om als bedrijf of instelling het optimale uit de hotelmarkt te halen moet u meebewegen met actuele ontwikkelingen binnen de hotel-en reissector om zo tot de meest efficiënte en kostenbesparende manier van reserveren te komen. Hierbij speelt mee dat door de explosieve groei van het aantal beschikbare online boekingskanalen er grote prijsverschillen ontstaan voor dezelfde kamer in hetzelfde hotel. Waar voorheen prijsverschillen waarneembaar waren tussen verschillende hotels onderling, is er door de vele boekingskanalen een extra dimensie aan prijsverschillen ontstaan. Daarom kan een kamer voor dezelfde nacht in exact hetzelfde hotel voor uiteenlopende prijzen worden aangeboden.

LookingforBooking maakt deze prijsverschillen inzichtelijk door haar onafhankelijke en objectieve vergelijking van ruim 80 verschillende nationale en internationale hotel- en boekingssites, waaronder Booking.com, Hotels.nl, Valk.com, Expedia.com en Hrs.de. Op deze manier wordt in één oogopslag duidelijk wat de laagste prijs is.

ExpediaBooking.comBest WesternBastion

LookingforBooking Corporate Travel omvat een innovatieve en onderscheidende reserveringsportal. In deze portal wordt voor elke hotelaanvraag de unieke prijscheck uitgevoerd. Hiermee besparen onze opdrachtgevers enorme bedragen op hun hotelovernachtingen. Er wordt altijd voor elke hotelkamer, elke nacht, elke medewerker, geboekt tegen de op dat moment best beschikbare prijs in de markt. Daarnaast heeft LookingforBooking prijsafspraken met allerlei ketens en hotels. Dit is gebaseerd op het grote aantal overnachtingen dat LookingforBooking afneemt bij de hotels. Van deze volumekortingen profiteren al onze opdrachtgevers direct mee. Op deze manier weten onze opdrachtgevers dat ze altijd de beste prijs betalen voor hun zakenreis.


jessica
Voor meer informatie neemt u contact op met Jessica den Breejen-Mekenkamp. Zij nodigt u graag uit voor een afspraak met één van onze collega's.