Huurauto’s

jaguar-xf-white-square

Heeft u op zakenreis een huurauto nodig om op plaats van bestemming te komen? Behalve uw hotelovernachting en vliegticket kunt u met LookingforBooking Corporate Travel ook wereldwijd huurauto’s boeken.

 

Unieke prijscheck

Boek uw huurauto voor de scherpste prijs met de unieke prijscheck van LookingforBooking Corporate Travel. Bij al uw aanvragen voor een huurauto voert onze zoekmachine automatisch een prijscheck uit bij verschillende huurautoaanbieders en boekingssites. Uw huurauto kunnen wij vervolgens inboeken voor u en/of uw collega voor het op dat moment best beschikbare prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw huurauto.

Onze unieke prijscheck zoekt op alle autotypes en afmetingen: van mini’s tot personenbussen.

 

Snel & effectief boekingsproces

Met LookingforBooking Corporate Travel boekt u op eenvoudige en efficiënte wijze binnen no-time een huurauto. Bij het boeken van een huurauto bieden wij u twee mogelijkheden:

  1.  U boekt uw huurauto via onze speciaal ontwikkelde huurauto portaal, waarbij u zelf de reisinformatie invoert en de gewenste huurauto, het autoverhuurbedrijf en autotype selecteert;
  2.  Onze full service optie: uw stuurt uw aanvraag per e-mail naar LookingforBooking Corporate Travel. Eén van onze gespecialiseerde reisagenten neemt het boekingsproces van u over. Wij presenteren u de opties en bijbehorende voorwaarden (flexibele of inflexibele annuleringsvoorwaarden of beperkt of onbeperkt aantal kilometers), waaruit u zelf een huurauto kunt kiezen.

 

Administratieve ontzorging

Behalve een prijsbesparing op huurauto’s, realiseert LookingforBooking Corporate Travel een aanzienlijke kostenbesparing op het gehele administratieve proces.

Uw huurauto wordt vooraf door LookingforBooking Corporate Travel betaald. In plaats van allerlei losse facturen die u allemaal stuk voor stuk moet verwerken, ontvangt u slechts één verzamelfactuur met daarop alle geboekte huurauto’s in een bepaalde, afgesproken periode.

 

Management dashboard

Via een online raad te plegen management dashboard kunt u op elk gewenst moment alle details van de gehuurde auto’s zien, onder andere wanneer er gebruik is en wordt gemaakt van een huurauto, en door wie. Zo heeft u een handig overzicht van alle geboekte huurauto’s door uw medewerkers.

 

Annuleringsvoorwaarden en (on)beperkt aantal kilometers

Indien er restricties zitten aan het wijzigen of annuleren van een huurauto, dan zullen wij dit vooraf altijd bij u aangeven. Wanneer het mogelijk is om een huurauto kosteloos te annuleren of wijzigen bij het betreffende autoverhuurbedrijf, dan zal LookingforBooking Corporate Travel vanzelfsprekend hiervoor ook geen kosten in rekening brengen.

Het kan voorkomen dat huurauto’s worden aangeboden waarbij een restrictie van het aantal kilometers geldt. Hierover zullen wij u vooraf altijd inlichten, zodat u altijd weet wat voor een type auto u huurt.


jessica
Voor meer informatie neemt u contact op met Jessica den Breejen-Mekenkamp. Zij nodigt u graag uit voor een afspraak met één van onze collega's.